Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne 2017

 

Rabo Clubkascampagne 2017

Aan alle leden van Set’77


Set ‘77 doet, na het fantastische resultaat van vorig jaar, dit jaar ook weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Het bedrag dat de actie oplevert, wil Set’77 gebruiken om een led terrasverlichting te installeren.

Voor deze campagne stelt de Rabobank elk jaar een flink bedrag beschikbaar. Vorig jaar hebben we als Set ‘77 bijna € 800,00 op deze wijze van de Rabobank gekregen; ieder lid kan op deze wijze plusminus € 2,60 ophalen per stem !

 

Het is dus belangrijk dat zo veel mogelijk leden hun stem op tennisvereniging Set’77 uitbrengen.


Wanneer je lid bent van de Rabobank, ontvang je aankomende week per post een persoonlijke stemcode. Tussen 3 en 13 oktober kan er gestemd worden. Dus wanneer je lid van de Rabobank bent stem op Set’77 !

Omdat je maximaal twee stemmen op één vereniging mag uitbrengen en je vijf stemmen hebt, vragen we jullie ook op Volleybalvereniging Detac en Wieler Sport Club Zeeland te stemmen.

 

De leden van Detac en van Wieler Sport Club Zeeland ontvangen ook een verzoek om op Set’77 te stemmen, zo helpen we elkaar een handje!
 

Als je niet online wilt stemmen, kun je het stemformulier downloaden en ingevuld in de rode bus in het tennispaviljoen (halletje) doen. Set’77 zorgt dan voor de verder afwerking.
Met vriendelijke groet,

 

Sponsorcommissie Set’77

Contactpersoon Albert Voet

 

« Terug

» Nieuws archief